Controle
De politie en boa’s gaan groepjes gasten vanaf drie personen actief controleren. Wanneer blijkt dat die personen niet tot hetzelfde huishouden behoren, volgt voor elke gast afzonderlijk een boete en voor ons ook. Uiteraard willen we dat voorkomen dus we nemen alleen reserveringen aan van twee personen, tenzij het ons aannemelijk lijkt dat een groter aantal gasten tot hetzelfde huishouden behoort. Op aanvraag hebben wij tafels voor 4 personen die niet tot 1 huishouden behoren

Bij de entree stelt de gastheer/-vrouw aan iedere gast een aantal vragen om zeker te zijn dat er geen symptomen van Corona zijn of zijn geweest. Bij twijfel zijn we verplicht om het hele gezelschap te weigeren.

Hygiënische maatregelingen
Personeel dat Coronaklachten heeft of die in de afgelopen 14 dagen heeft gehad, wordt niet ingeroosterd. Het personeel werkt niet met handschoenen en mondkapjes maar wast regelmatig de handen. Ook hebben we in de keuken veel flacons met desinfecterende handgel staan, waar onze medewerkers veelvuldig hun handen mee reinigen.

Tafels, stoelleuningen, deurklinken, handgrepen, menukaarten en andere veel aangeraakte oppervlakten worden gedurende de dag meermaals gereinigd met desinfecterend schoonmaakmiddel.

Wij vragen om jullie begrip en medewerking
Bovenstaande maatregelen maken een bezoek aan de horeca, maar ook het werken erin, een stuk minder vrijblijvend. We hopen dat jullie begrijpen dat we deze regels alleen maar toepassen omdat we daartoe verplicht zijn. Daarom vertrouwen we op jullie begrip en medewerking. Het zal van ons allemaal wat aanpassing vragen maar we zijn ervan overtuigd dat wij er samen met jullie nog steeds een ontzettend gezellig bezoek van gaan maken!
Tot snel!